Uppståndelsen – I köket med Albin

Nu va det ett bra tag sen jag uppdaterade på bloggen och nu har jag äntligen hittat ny inspiration om vad jag kommer blogga mer om här på bloggen. Så detta inlägget blir uppståndelsen av min ödelagda blogg.

Vill ni veta vad min nya satsning på bloggen kommer bli? Håll i er… trumvirvel tack… VEGAN MAT! Jag har fått en nytändning i köket och då både bakning och matlagning! Därför kommer det nu att uppdateras med en hel del recept och ni får följa med mig i köket framöver! Men jag kommer självklart fortsätta uppdatera kring allt annat spännande som händer i mitt liv.

Så välkomna in i mitt vegansk kök!

Foto: Johnny Gustavsson 2020

One comment on “Uppståndelsen – I köket med Albin

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.