Äntligen fick jag föreläsa igen!

Nu uppdateras äntligen bloggen efter lång tid av tystnad. Men corona har verkligen sugit ut all inspiration från mig men idag fick jag lite energi igen! För idag fick jag äntligen föreläsa igen, första föreläsningen sedan februari. Jag höll en inspirationsföreläsning digitalt för elever på Kalix folkhögskola . Jag fick prata om något jag älskar, sociala medier och speciellt Bloggande och PODCASTS! Ni vet ju hur mycket jag älskar podcast sedan 2017.

Vill ni ha en föreläsare som kan inspirera med så många olika teman och infallsvinklar så hör av er! Jag kommer gärna och föreläser, meja till albin@adellmedia.se så pratar vi vidare och ordnar offert. 

Jag har varit sjuk i snart två månader men börjar nu komma tillbaka på banan igen vilket känns så skönt! Mycket idéer som kommer som jag nu vill försöka förverkliga. Ska försöka bli duktigare på att uppdatera bloggen igen med vegansk recept och tankar. Bloggen fick sig ett ansiktslyft i samband med min return. Nu väntas en del packande då jag flyttar till en ny lägenhet om mindre än två veckor viket känns jätteskönt då den nya lägenheten är större och känns mer som ett hem för mig. Så jag är också superpeppad att få inreda igen! Jag vet att jag flyttade för ca ett och ett halvt år sedan men nu känner jag verkligen att jag hittat rätt lägenhet som kommer vara min en lång tid framöver.

Nalah mår också superbra för de som undrat och är busigare än någonsin, tror att hon börjat bli tonåring nu som vill testa mig på det mesta… hehe… Men hon är ju så gullig så jag kan se bort det mesta hon gör. Jag har i alla fall fått behålla mina sladdar ifred… kanske jinxade jag precis det men men.

Hoppas ni får en fortsatt bra måndag och start på veckan! Nu ska jag ta och packa och planera lite spännande saker för framtiden!

One comment on “Äntligen fick jag föreläsa igen!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.