2020 – Året som aldrig ville ta slut?

Ja ni, nu är jag här igen och tänkte skriva av mig lite, jag känner att jag varit färdig med 2020 rätt länge nu och snart är året över! Jag hoppas på att 2021 blir bättre! Det fanns en massa saker jag hade velat göra under 2020 men saker och ting förändrades både i världen och i mitt liv. Ett långt år med covid-19, tre dödsfall i mitt liv, ett försök till att jobba men som slutade i sjukskrivning. Men jag är inte ensam om att det är lite jobbigt och tufft just nu men ibland måste man få skriva av sig lite. Man får helt enkelt göra det bästa av stunden. Jag hade hoppats på att nya boken skulle vara klar innan årsskiftet men så blev det inte och det är okej för mitt nya bokkontrakt var kravlöst och jag fick ta mig tiden jag ville och under hösten så släppte skrivkrampen lite och nu har jag i alla fall grunden och siktar på att vara klar under 2021!

Men året har inte bara varit dåligt för i juni publicerades min bok som ljudbok vilket var helt fantastiskt och all respons jag fått är jag så tacksam över, alla hejarop och önskningar om en fortsättning, det gjorde mig väldigt glad och väldigt peppad att skriva mer! Det har ju då gjort att bloggen hamnat lite vid sidan av men det kan vi ju ändra på till 2021! Det händer ändå en hel del saker under 2021, 1 januari lanseras en helt ny podcast på engelska och jag klampar återigen in i den internationella marknaden efter att ha lämnat det 2017 när bloggen gick över till Svenska marknaden och jag lämnade min agentur och blev egen. Men nu är det dags igen, Jag hoppas att mitt mående blir bättre och att 2021 blir mitt bästa år hittills!

Men ibland måste man få må dåligt och det har varit en tuff höst. Men mitt mantra är att ”Det blir förhoppningsvis bättre snart” även om jag inte varje dag kan känna att jag lever efter det mantrat. En artist som jag följt länge nu har en textrad i en av sina låtar som jag nu har på tavlan i mitt vardagsrum och den ser ni på första bilden men tänker även skriva det här då det känns som om det summerar hela 2020 ”And when I hit the dust, I’m gonna get back up” och det är precis vad vi ska göra när denna pandemi är över. Vi ska resa oss upp tillsammans!

Sen håller jag på med ett stort men än så länge hemligt projekt som jag kommer stolt kunna arbeta med från sommaren 2021 men vad det är får ni faktiskt vänta på innan jag avslöjar men med den trupp av personer som är med i detta arbete så tror jag att det kommer bli det bästa och största projekt jag stolt gjort.

Jag vill också med detta inlägg som inte var tänkt som en årskrönika men som ändå blev det, tacka alla följare som fortsätter följa mig här på bloggen och läser min bok och för all fin respons. Men ett extra stort tack till er alla som under 2020 och de 3 avsnitten av min podd Livsstilssvepet under året och att få se att över 40.000 personer lyssnat på podden i år var en helt magisk känsla.

Så 2020 det där dags att lägga dig åt sidan och lämna den skit du fört med dig, din tid är ute snart och 2021 gör snart sitt intåg, så även om 2020 är året som känns som om det aldrig tar slut, tar det faktiskt slut väldigt snart och jag räknar ner dagarna! Har ni något positivt minne från 2020? Berätta!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.