head meta name="google-site-verification" content="-M6d9JN8ssyYWsTlpw1PVZVb2qqCXMX5CH_tI3LCTOE" /body

Om mig

Mitt namn är Albin Adell Sjöberg, född och uppvuxen i Linköping. utbildad undersköterska men idag driver jag två bolag, ett tillsammans med min mor, www.hemma-design.se. Sen driver jag även mitt eget bolag som denna blogg bland annat går under, Adell media Group.

 

Jag har drivit den här bloggen sedan 2009 och har idag läsare från hela världen. Jag sitter som ordförande i Influencers of Swedens styrelse sedan januari 2019, Sveriges bransch organisation för Influencers. Jag har varit ordförande för Unga Journalister under 2017-2018.

Jag debuterade som författare under januari 2018, läs mer här. Jag har sedan 2017 skapat och drivit olika roddar bland annat, Ungdomspodden, PowerBoostPodden och nu Ett steg i taget

Jag bloggar om Mode, inredning och entreprenörskap men blandar det med inslag från verkliga livet. Jag har inriktat mig på Manligt mode och skönhet men pratar också om det här med normer kring det. Inredningsintresset kommer nog från min mamma. 

Jag har även i många år jobbat med olika hjälporganisationer bland annat Unicef & Youth kids International. Jag är frivillig inom Unicef och har varit ansvarig för lokala gruppen i Linköping sedan 2013.

Inom Youth Kids International har jag jobbat som bland annat Verksamhetschef i Linköping men också nationell Marknad & kommunikationschef, avslutade även min tid där med att vara ordförande för den internationella styrelsen under 2016 innan jag avgick.

Så föreningslivet har också varit en stor del av mitt liv och karriär.  Jag kommer ta med er på min resa i framgång och motgång inte bara ”Livet leker” utan även de stunder där livet kanske känns hårt.