Om mig

Jag är en 20 årig kille, född och uppvuxen i Linköping. utbildad undersköterska men idag driver jag två bolag, ett tillsammans med min mor, www.hemma-design.se. Sen driver jag även mitt eget bolag som denna blogg bland annat går under, Adell media Group.

Jag är influencer och bloggare sedan 2009 och har idag läsare från hela världen. Jag sitter som sekreterare i Influencers of Swedens styrelse sedan 2017, Sveriges bransch organisation för Influencers. Jag har varit ordförande för Unga Journalister under 2017-2018.

Jag debuterade även som författare under januari 2018, läs mer här. Jag är en människokämpe och brinner för allas rättigheter. Pratar mer än gärna om rättigheter och demokrati. mellan Maj 2017 och Juni 2018 var jag  poddprogramledare för Ungdomspodden, lyssna på den här!

Jag älskar utvecklingsarbeten och jag har ett intresse för personlig utveckling och reflektionsmetoder. Jag kommer under 2019 att utveckla mitt arbete kring personlig utveckling och coachning. 

Jag har även i många år jobbat med olika hjälporganisationer bland annat Unicef & Youth kids International. Jag är frivillig inom Unicef och har varit ansvarig för lokala gruppen i Linköping sedan 2013.

Inom Youth Kids International har jag jobbat som bland annat Verksamhetschef i Linköping men också nationell Marknad & kommunikationschef, avslutade även min tid där med att vara ordförande för den internationella styrelsen under 2016 innan jag avgick.

Så föreningslivet har också varit en stor del av mitt liv och karriär. I min blogg skriver jag om min vardag, mitt jobb och om det som berör mig helt enkelt. Jag kommer att skriva om olika livsstilar och val i livet. Jag kommer ta med er på min resa i framgång och motgång inte bara “Livet leker” utan även de stunder där livet kanske känns hårt.