Laddar

Tjänster

Jag erbjuder tjänster så som,

Föreläsare – Jag kommer gärna och föreläser om olika ämnen och mer information om sett hittar ni under fliken föreläsningar!

Konferencier – Jag kommer gärna och agerar konferencier på ert nästa event! Jag har erfarenhet av att leda möten, föreläsningar, utbildningar med mera.

Moderator – Jag agerar gärna moderator och deltar i panelsamtal/debatter.

Årsmötes ordförande – Ska ni ha årsmöte och behöver en mötesordförande? Då kan jag hjälpa er! Jag har lång erfarenhet från organisationslivet med många årsmöten i ryggen. Från bland annat Rädda Barnen, Unicef, Youth Kids International och många fler.

Skribent/Krönikör – Jag skriver gärna olika artiklar och krönikor i samarbete med er. Jag har lång erfarenhet av författande i olika bemärkelser.

Utvecklingsarbete – Är ni en organisation som vill ha hjälp att utvecklas? Sitter ni kanske fast i gamla spår? Jag har lång erfarenhet av att leda och utveckla organisationer. Allt från konkreta tips till processer. Tveka inte att höra av er så kan vi ta fram det som passar er bäst!

Elevkårsutveckling/Utbildning – Är ni en elevkår som vill ha stöd i ert arbete? behöver ni pepp för att öka förtroendet på er skola? Jag har lång erfarenhet av att leda elevkår samt elevkårsarbete och hjälper er gärna med att utveckla och utbilda er. Jag kan även hjälpa er att hitta rätt personer eller paraplyorganisation att vända er till. Hör av er så snackar vi!

Hör av er så kan vi skräddarsy det bästa för er! info@albinsjoberg.se